Flyttstädning med Akutstädfirma

Flyttstädning med Akutstädfirma

Flyttstädning

Du kan känna dig trygg med vår städservice. Våra professionella städfirma ser till att ytan blir skinande blank och du kommer att älska ditt nya hem. Grattis till ditt nya hem! Nu är det dags att städa ditt nya hem. Oavsett om du flyttar till en mindre eller större bostad (grattis!) är städning en viktig del av flytten. Och det finns höga krav på specifikationer i kontraktet mellan köpare och säljare. Flyttstädningen är ett mycket större jobb än den vanliga flyttstädningen. Eftersom det handlar om att städa områden som inte behöver städas, krävs det en noggrann insats för att uppnå ett bra resultat. Koncentrera dig på din flytt och lämna flyttstädningen till oss.

Akutstädfirma

Med Akutstädfirma kan du koncentrera dig på din flytt med lugn och ro – Akutstädfirmas professionella städning garanterar en skinande yta som både du och dina köpare kommer att vara nöjda med. Om du har några frågor om vår städservice, vänligen kontakta vårt kundtjänst. Vi utför alltid en besiktning före och efter flyttan. Professionell och utbildad personlig Alltid konkurrenskraftiga priser 50% RUT Avbokning. Garanterad städning.

Exempel på städtjänster vid flytt

Fönsterputsning, rengöring av golv, dörrar, karmar, golvlister, lister och fönster Rengöring av förvaringsutrymmen Fullständig rengöring av toaletter/badrum, inklusive badkar, duschkabiner, golvbrunnar, handfett, skåp och avkalkning. Korrekt rengöring av frysar, kylskåp, ugnar och andra vitvaror Radiatorer, fönsterkarmar och ventiler När tömnings- och rengöringsarbetet är slutfört kommer du att bli ombedd att kontrollera renligheten. Din tillfredsställelse är mycket viktig för oss.

Städning av hus eller lägenhet

Vid försäljning av en fastighet inkluderar de flesta fastighetsmäklare städning i kontraktet. Detta gäller både vid hus- och lägenhetsöverlåtelser. När det gäller ett hus kan det även behövas städning av sekundära utrymmen som garage och källare. I övrigt är det ingen större skillnad mellan att städa en lägenhet och att städa ett hus. Som säljare kan en tydlig flyttstädning leda till nedslående resultat. Det är viktigt att du anlitar och serriös städfirma för att städa fastigheter du flyttar in i – Akutstäd erbjuder en jour- och akutstädningstjänst till konkurrenskraftiga priser. Städning av bostadskomplex Det finns olika aspekter att ta hänsyn till när du anlitar oss för att städa din bostadsfastighet. Till exempel, eftersom dessa hus ofta är möblerade vid försäljningstillfället, är det viktiga att möblerna anländer före städföretaget.